Intressebevakning och samarbete inom pälshandeln - till Din fördel

Turkiskaupan Liitto ry/Pälshandelsförbund r.f. (Fur Finland) är en intresse- och samarbetsorganisation för finländska företag som idkar pälshandel. Våra medlemmar representerar framställning och modernisering av pälsplagg, parti- och minuthandel, bearbetning av pälsskinn samt förmedling av skinn.

Vår uppgift är att övervaka pälshandelsföretagens intressen genom att samarbeta med lagstiftare, övriga samhällsaktörer, media, utbildningsenheter och diverse organisationer.

Pälsaccesoar – alltid i mode

Accesoar som passar året runt

Päls är ett naturmaterial såsom linne, siden eller ylle, men overlägsen i sin mångsidighet. Pälsverk har en stark position inom mode; mer än 200 internationella designare använder päls som material för sina kollektioner.

De nya metoderna för bearbetning och färgning av päls har gjort den till en produkt, som kan användas året om. Förutom som uteplagg, används pälsskinn numera i innekläder bl.a. som dräktkragar, manschetter mm. och som detaljer och accesoarer samt i festpåklädnad som dukar, stolor och tafsar.

Förutom pälsaffarerna, hör pälsplagg och beklädnad med pälsaccesoarer även till sortimentet i många varuhus samt modehus. Medlemsföretagen hos Pälshandelsförbund r.f. hjälper sina kunder i att hitta det rätta pälsplagget för det valda ändamålet, vare sig det är frågan om fest eller vardag.

Adress: Pälshandelsförbund r.f., PB 4, 01601 Vanda, Finland
Tel: +358 9 84 981
Fax: +358 9 849 8345
eMail: info@turkiskaupanliitto.fi
Internet: www.turkiskaupanliitto.fi, www.furfinland.fi.